Zdravilišče Radenci

Zdravilišče Radenci

Wellness, SPA, Savnanje, Masaže, Kulinarična ponudba, Kozmetične storitve, Bazenski kompleks

Legenda pravi, da so mineralni vodi v Radencih nekoč davno pod zemljo pot utirali pridni škrati. Žuborenje vode je slišal študent medicine, ki je našel izvir vode in dokazal njene zdravilne učinke. Že leta 1882 so Radence obiskali prvi zdraviliški gostje. Zdravilne učinke radenske mineralne vode na srce in ožilje zdraviliški gostje in vsi tisti, ki skrbijo za zdrav življenjski slog, uživajo tudi danes. Zdravilišče Radenci so zdravilišče v pravem pomenu besede – sredi žitnih polj in vinorodnih gričev, obsijanih z več kot 250 sončnimi dnevi letno nudijo sprostitev in oddih iskalcem dobrega počutja in zdravja.

Gostje se lahko v Zdravilišču Radenci odločijo za dva hotelska kompleksa, Hotel Radin in Hotel Izvir. Oba hotela sta namenjena zdraviliškim gostom, kot tudi tistim, ki prihajajo sem na aktiven oddih in sprostitev. Hotel Radin ponuja tudi konferenčne kapacitete. Hotel Izvir je idealen za seniorje, ki s svojimi vnučki uživajo ne le zdraviliški turizem, temveč tudi v vodnih dogodivščinah bazenskega kompleksa Zdravilišča Radenci.

Zdravilišče Radenci je zdravilišče s tradicijo. Izšolano in izkušeno zdraviliško osebje se posveti vsakemu gostu posebej, sodobne metode zdravljenja pa skupaj z naravnimi učinki radenske mineralne vode nudijo popoln zdraviliški oddih. Podnebje je idealno za rekreacijo v naravi, medico-wellness center pa nudi wellness storitve na osnovi radenske mineralne vode. Zdravilišče Radenci ponujajo tudi konferenčne storitve, povezane s programi zdraviliškega oddiha.

Kontakt info