Wellness center Adria Ankaran

Wellness center Adria Ankaran

Wellness, SPA, Pohodništvo, Masaže, Kulinarična ponudba, Kopanje, plavanje, Fitnes

Hotel&Resort Adria Ankaran leži v središču naselja Ankaran, le 5 km od mesta Koper. Tik ob morju, v senci borovcev in oljk, v pravi mali zeleni oazi ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje počitnic in odmik od vsakdanjega vrveža.

SAVNE WELLNESS CENTRA ADRIA ANKARAN
Blagodejne učinke savnanja so poznali že stari Rimljani, ki so za sproščanje uporabljali predvsem parne kopeli. Kasneje so veliko vlogo pri razvoju savn odigrali predvsem Skandinavci, ki so na tak način premagovali negativne vplive vremenskih razmer na zdravje. Danes je savna priljubljena oblika sproščanja telesa in duha, prav tako pomemben pa je tudi njen učinek na zdravje, saj je znano da pripomore k razstrupljanju telesa in sproščanju mišic.

V wellness centru Adria Ankaran se boste lahko razvajali v turški, finski in infrardeči savni. V turški savni si boste lahko ob vonju eteričnih olj prečistili in ovlažili dihalne poti, sprostili napetost v mišicah in navlažili kožo. Z obiskom infrardeče savne boste poskrbeli za boljšo prekrvavitev telesa in presnovo, poleg tega pa boste s tem pripomogli k povečani porabi kalorij. V finski savni pa boste lahko okrepili imunski sistem in poskrbeli za uravnavanje krvnega sladkorja.

BAZENI WELLNESS CENTRA ADRIA ANKARAN
Za počitek v hladnejših dneh se lahko odpravite v notranji bazen z ogrevano morsko vodo, kjer se boste lahko sprostili v dveh masažnih bazenih ali plavali v večjem bazenu, najmlajšim pa je namenjen majhen otroški bazen s toboganom. Med letom se lahko udeležite tudi jutranje vodne aerobike ali svoje malčke pripravite na prvi stik z vodo s pomočjo plavalnega tečaja za malčke. Na terasi notranjega bazena se lahko v toplejših dneh nastavljate soncu ali spijete odlično kavo ob pogledu na morje. V Hotel&Resortu Adria Ankaran se tik ob morju nahaja zunanji olimpijski bazen z morsko vodo, kjer se lahko namakate v vročih poletnih dnevih.

MASAŽE IN NEGE WELLNESS CENTRA ADRIA ANKARAN
V atraktivnem mediteranskem okolju z orientalskim pridihom vam ponujajo holistični pristop k negi in revitalizaciji vašega telesa. Za vas so ustvarili fuzijo najboljših in najučinkovitejših elementov iz tradicionalnih in sodobnih masaž ter negovalnih tehnik iz vsega sveta - od Tajske do Havajev.

FITNES WELLNESS CENTRA ADRIA ANKARAN
Poleg plavanja v morju lahko v wellness centru Adria Ankaran počnete še marsikaj. Če je zunaj premrzlo za kolesarjenje, tenis ali minigolf, lahko obiščete fitnes v Wellness centru Adria. Na voljo so vam sodobne naprave in uteži, s katerimi boste dodobra izklesali vaše telo. Po naporni vadbi in prhanju pa se bo prilegel skok v naš notranji bazen ali pa sprostitev v savnah in masažah.

Kontakt info