Vodno mesto Atlantis

Vodno mesto Atlantis

Wellness, SPA

Vodno mesto ATLANTIS se nahaja v BTC City Ljubljana in je razdeljeno v tri tematske sklope, ki so med seboj povezani v dveh nadstropjih, vsak izmed njih pa predstavlja svojo arhitekturno in vsebinsko podobo:
- Svet doživetij z otroškim delom,
- Termalni tempelj in
- Dežela savn.

16 bazenov
Vodno mesto Atlantis nudi 16 bazenov (6 večjih, 6 namenskih in 4 za otroke): Bazen z valovi, Bazen doživetij, Zunanji rekreacijski bazen, Zunanji termalni bazen, Notranji termalni bazen, Zunanji savna bazen, 3 kaskadne kopeli, Mirni bazen, 2 whirlpool-a, 4 otroški bazeni.

15 savn, 13 tematskih savn
15 savn - ena v Svetu doživetij - Parna savna, 14 v Deželi savn - Planšarska, Panoramska, Zemeljska, Rudniška, Sanarium savna, Velika finska savna, Parna savna, Blatna savna, Laconium savna, Finska savna, Infra rdeča savna, Eucalyptus savna.

Zunanja INOX bazena
Po vzoru nemškega trenda je v Vodnem mestu Atlantis moč zaplavati v posebnih zunanjih INOX bazenih (Rekreacijski bazen in Zunanji savna bazen), ki dajejo vodi, še posebej v sončnih dnevih, nekoliko drugačen sijaj.

Tajske masaže
Za popolno sprostitev je obiskovalcem na voljo širok izbor tajskih masaž priznanega masažnega salona. Masažni salon s 5. masažnimi mesti najdete na galeriji (1. nadstropje) Termalnega templja. Za masaže se lahko odločite ne glede na obisk Vodnega mesta.

Kozmetični in frizerski salon
V objemu Vodnega mesta Atlantis je na voljo tudi kozmetični salon, v katerem usposobljeno osebje opravljala nego celega telesa. Za lepši videz vaše pričeske pa bodo poskrbeli v frizerskem salonu Stevo.

Gostinska ponudba v vseh tematskih sklopih
Arhitekturna in vsebinska podoba slehernega sklopa ni vse, kar tematski deli ponujajo. Tudi gostinska ponudba je prilagojena vsakemu izmed njih. Tako se poleg samopostrežnega dela najrazličnejših jedi v Svetu doživetij, v Deželi savn nudi lahkotne jedi, v Termalnem templju pa vitaminske napitke. Povsod je moč dobiti sladoled, narejen v Vodnem mestu Atlantis.

Kontakt info