Thermana Laško

Thermana Laško

Wellness, SPA, Tenis, Savnanje, Ribolov, Poročna lokacija, Pohodništvo, Nordijska hoja, Masaže, Kopanje, plavanje, Kolesarjenje

V Thermani Laško dobro počutje razumejo v njegovem polnem pomenu − kot skrb za zdravje, razvajanje, nego telesa in duha, osvežujoč oddih v privlačnem okolju, prijetno druženje, udobje bivanja, kulinarična doživetja ter programe za povrnitev zdravja. Na temeljih 160-letne tradicije ter na temeljih zdravilnih termalnih vrelcev so se razvili v sodoben in kakovosten center zdravstve­nega in wellness turizma.

Wellness Park Laško 4* superior
Razvajam se….. Sodobna nastanitev, slikovita zunanjost, odlična kulinarika, neskončni vodni užitki pod stekleno kupolo, edinstven Wellness Spa Center in spretne roke terapevtov bodo vaši sopotniki bivanja v hotelu Wellness Park Laško.
- Hotel s 181 hotelskimi sobami in 7 hotelskimi apartmajemi,
- Wellness Spa Center za razvajanje z masažami, kopelmi, edinstvenim pivovskim wellnessom, ayurveda tretmaji v Thermana & Veda Ayurveda centru….,
- Termalni Center in neskončni vodni užitki pod premično stekleno kupolo, vsak dan, ob vsakem vremenu,
- Savna Center in bogati programi savnanja,
- Kongresni Center.

Hotel Zdravilišče Laško****
Tradicija dobrega počutja, udobje bivanja in ohranjanja zdravja Zdravilišče Laško je hotel s tradicijo zdravja in dobrega počutja, kjer boste umirili ritem svojega življenja, si vzeli čas zase in za svoje zdravje. Vrelci termalne vode, zdravilni in wellness postopki, terapije in medicinski strokovnjaki zagotavljajo kvalitetne zdravstvene in wellness storitve. Hotel Zdravilišče Laško je zasnovan brez arhitektonskih ovir in je primeren za goste, ki imajo posebne potrebe.
- Hotel s 208 sobami (49 sob / 100 postelj je prilagojenih osebam s težavami pri gibanju),
- Termalni bazen, Savna center in Fitnes center,
- Center zdravja in lepote z unikatno ponudbo medenih tretmajev,
- pivnica termalne vode,
- Center medicine, kjer na področju medicine izvajajo naslednje programe: medicinsko rehabilitacijo (fizikalno terapijo, delovno terapijo in rehabilitacijsko zdravstveno nego), specialistično ambulantno dejavnost, obnovitveno rehabilitacijo, preventivo in osnovno zdravstvo.

Kontakt info