Terme Topolšica

Terme Topolšica

Oceni destinacijo

Terme Topolšica so zdraviliški, turistični, rekreacijski in gostinski center z visokokakovostno ponudbo, med katero lahko vsakdo izbere sebi najljubše preživljanje prostega časa.

Veliko sprostitve in užitkov pri nas ponuja ravno blagodejna topla voda. Voda zdravilnega termalnega vrelca je bila ujeta v notranje-zunanji bazenski kompleks in letni vodni park Zora z atraktivnimi termalnimi vodnimi površinami, prelivajočimi bazeni, toboganom, tlakovano sončno teraso in urejenimi travnatimi površinami. To pomeni kar 1.760 m² vodnih površin in 10.000 m² površin, namenjenih za sončenje in gostinsko ponudbo. Gostom so v sklopu hotelske ponudbe na voljo tudi plesni večeri z živo glasbo, klavirski večeri, nastop ljudskih pevcev in folklornih skupin, tematski večeri v à la carte restavraciji in drugi družabni dogodki.

Na sprehodu po gozdnati in travnati okolici odkrije človek prijetno zatočišče in sprostitev. Za nemirne duše se v okolici nahajajo številne kulturne, etnološke in zgodovinske znamenitosti. V bližnjih domačih gostilnah pa si lahko privoščite okusno pojedino, pripravljeno po tradicionalnih preizkušenih receptih.

Kontakt info