Terme Snovik

Terme Snovik

Šola plavanja, Wellness, SPA, Savnanje, Pohodništvo, Otroško igrišče, Masaže, Kulinarična ponudba, Kozmetične storitve, Kopanje, plavanje, Kolesarjenje, Golf

Terme Snovik so najvišje ležeče terme na nadmorski višini 440 metrov nadmorske višine. Terme ležijo v idilični zeleni dolini med Kamnikom in Vranskim, na pragu Kamniško-Savinjskih Alp.

Terme v prvi vrsti nudijo kopanje v notranjih in zunanji termalnih bazenih. Voda je bogata s kalcijem in magnezijem, kar blagodejno vpliva na bolezni kosti, kože in prebavil. Terme Snovik s svojo pokrito termalno riviero obiskovalcem nudijo možnost rekreacije 365 dni v letu. Gostom so na voljo tudi savne in klasične ročne masaže.

Pokrito termalno riviero (500 m2 vodnih površin) sestavljajo: rekreacijski bazen s termalno vodo 32°C (25m x 25m), ki omogoča plavanje s hudournikom, podvodne masaže, masaže na klopeh ali pod slapovi ter masažni bazen s temperaturo vode 36°C.

Zunanji rekreacijski bazen s 500 m2 vodnih površin in temperaturo vode od 26 do 28°C je opremljen s tobogani, talnimi gejzirji, vodnimi topovi, vpenjalnimi mrežami, po potrebi pa napeljemo plavalne proge.Ob samem bazenskem kompleksu se nahaja restavracija Potočka, ki ponuja širok izbor jedi, specialiteta pa so jedi iz postrvi. Za daljše počitnice je na voljo apartmajsko naselje s štirimi zvezdicami.

Sama lega Term Snovik omogoča gostom številne aktivnosti. Planinarjenje in kolesarjenje v okolici (proti Veliki planini, Kamniški Bistrici), sprehode ali igranje golfa v Arboretumu Volčji Potok. Ogledati si je mogoče tudi ekološke kmetije, baročne cerkve ali iti na kosilo v bližnjo gostilno. V starem mestnem jedru Kamnika pa lahko obiščete muzeje in grad.

Kontakt info