Terme Ptuj

Terme Ptuj

Wellness, SPA, Savnanje, Masaže, Kulinarična ponudba, Kozmetične storitve, Golf, Bazenski kompleks

Terme Ptuj ponujajo brezskrbno uživanje, kot so ga poznali premožni Rimljani. V velikem vodnem parku se nahajajo vodne atrakcije vredne koloseja. Razkošni wellness center ponuja raznolike tematske kopeli in masaže. Konferenčni gostje pa v Termah Ptuj spoznajo pomen iger – tematski programi so razigrani, karnevalski in vključujejo aktivnosti tudi izven konferenčnih prostorov.

Terme Ptuj ponujajo raznovrstne namestitve. Grand Hotel Primus je osrednja namestitev v rimskem stilu. Bungalovi Terme Ptuj ponujajo udobje hotelske sobe, a so odmaknjeni od hotelskega vrveža. Apartmaji Terme Ptuj omogočajo samostojnost, saj so opremljeni tudi s kuhinjo. Del Kampa Terme Ptuj so tudi Počitniške hišice in Vinska vas, kjer je mogoče spati v pravih vinskih sodih.

Terme Ptuj so pravo mesto za vse, ki si želijo povrniti ali okrepiti zdravje, saj ptujski termalni vrelci pomagajo lajšati revmatična obolenja, bolezni kosti in hrustanca, imajo pa tudi blagodejne učinke pri nekaterih nevroloških obolenjih. Blagodejne učinke termalne vode iz Term Ptuj so poznali že Rimljani, ki so osnovali Petovio – današnji Ptuj, najstarejše slovensko mesto. Terme Ptuj še vedno dihajo rimljanski duh – ponudba je zasnovana na uživanju, razvajanju in igri.