Terme Olimia

Terme Olimia

Wellness, SPA, Tenis, Savnanje, Pohodništvo, Košarka, Kopanje, plavanje, Golf, Fitnes

Razvajanje v odličnem hotelu, sproščanje z masažnimi dotiki, barvitimi pogledi in zvočnimi vibracijami, z orientalskimi obredi hamama, počitek v japonskem ali zelenem vrtu po eni od devetih različnih savn, kopanje v vodi, bogati s silicijem, igriva vznemirjenja zunanjega termalnega parka – to je le delček razvajanj, ki vas pričakujejo sredi privlačne narave Obsotelja. Tu lahko poskrbite za svoje telo, za sprostitev, za celovito zdravo življenje, ki okrepi vaše zdravje in duševno ravnovesje.

Pokrajina ob reki Sotli združuje dediščino preteklosti in neokrnjenost naravnih lepot. Tukajšnje naravne tople izvire so verjetno poznali že Kelti in Rimljani. Domačini že od nekdaj živijo z vodo, za katero velja, da preganja utrujenost, blaži bolečine in celi rane. Kopeli v termalni vodi sproščajo napetost v mišicah in povečujejo prekrvitev tkiv, poživljajo in krepijo obrambne mehanizme telesa.

Barve narave, barvitost savn, igra svetlobe v domiselno zasnovanih objektih, ležalne površine na zeleni strehi in številni kotički za počitek ustvarjajo mavrično harmonijo dobrega življenja, daleč stran od mestnega vrveža in stresnega vsakdanjika. Odličen pobeg v vsakem letnem času!

Prava izbira za vas, ki na oddihu pričakujete veliko barvitosti:
- največji svet savn v Sloveniji
- odličnost wellness hotela
- zvočna masaža in posebna doživetja

Rdeča, vijolična, modra, zelena, oranžna in vrsta drugih savn bodo spremenile vaš pogled na savnanje. Hotel vas bo presenetil z nagrajeno arhitekturo in vrhunskimi storitvami. Ne spreglejte zvočne masaže s tibetanskimi skledami.

Kontakt info