Terme Banovci

Terme Banovci

Wellness, SPA, Savnanje, Prenočišča, Masaže, Kulinarična ponudba, Kozmetične storitve, Bazenski kompleks

Terme Banovci slovijo po svojih animacijskih programih, ki iz družinskih počitnic ustvarjajo nepozabne spomine. Banovski gusarji skupaj z otroki odkrivajo lokalne posebnosti in atrakcije vodnega parka, starši pa lahko uživajo v wellnessu in času zase. Izven poletne sezone domačnost Term Banovci privablja številne seniorje, ki sami ali v družbi vnučkov uživajo v termalnih vrelcih in lokalnih kulinariki.

Osrednji del Term Banovci je Hotel Zeleni gaj. Ta manjši hotel z gostoljubnim osebjem je primeren tako za družine kot seniorje. Hotelsko naselje Zeleni gaj je sklop manjših hišic z dvoposteljnimi sobami s pogledom na razgibano prleško pokrajino. Gostje Kampa Sončni gaj lahko koristijo tudi storitve, namenjene hotelskim gostom. Posebnost je ločen Nudistični kamp Sončni gaj, ki je prvi naturistični kamp ob termalni vodi v Evropi.

Terme Banovci ležijo na območju, kjer se je pred milijoni let razlivalo Panonsko morje, danes pa tu najdemo številne termalne vrelce. Termalna voda v Termah Banovci je bogata s fluoridom in pripomore pri lajšanju revmatičnih tegob in tegob pooperativnih stanj po posegih na okostju, sklepih in mišicah. Posebnost Term Banovci je prleška razigranost, gostoljubnost in domačnost, ki goste v obliki dekoracije, notranje opreme in prijaznosti zaposlenih pozdravljajo na vsakem koraku.