Pustolovski park Geoss

Pustolovski park Geoss

Pustolovski park Geoss je nastal med krošnjami dreves družine Kimovec v neposredni bližini geometričnega središča Slovenije v vasi Slivna. Najprej je ta gozd služil samo otrokom družine, kasneje pa so se odločili, da vanj povabijo tudi vas. V dveh letih je nastal pravi pravcati pustolovski park s petimi trasami različnih težavnostnih stopenj in kar 72 različnimi elementi, ki jih pustolovke in pustolovci premagajo v dveh do treh urah. Tem pustolovščinam je bil dodan še spust v skupni dolžini kar 915 m, pri katerem se dvignete do 25 m od tal in lahko dosežete hitrost do 60 km/h.

V Pustolovskem parku Geoss so dobrodošli tako otroci od 4 leta starosti dalje kot odrasli. Prav za vsakega izmed vas se bo našlo nekaj, kar boste počeli z veseljem ... od plezanja po drevesih, sprehodov po okolici, obiska kulturno zgodovinskih znamenitosti, posedanja po travi, poslušanja narave, počitka v prijetni senci lepo negovanega gozda, piknika s prijatelji, praznovanja rojstnega dne ali pa samo opazovanja narave in njenih lepot.

Vedno vas bodo prijazno sprejeli izurjeni inštruktorji, ki bodo skrbeli za vašo varnost, med drevesi pa vas bo varovala oprema proizvajalcev Petzl, Singing rock in pa Climbing Technology. Park je zgrajen skladno z EU standardom EN 15661-1 in kot tak zagotavlja 100% varnost vseh obiskovalcev.

- Minimalno število udeležencev: 1
- Največje število udeležencev: 75
- Vstopnice: Odrasla 18 EUR; Otroška do 15 let 12 EUR; Otroška do 7 let 8 EUR. Možnost nakupa družinske vstopnice 13 EUR/osebo

Kontakt info