Poletni park Krvavec

Poletni park Krvavec

Zabava, Adrenalinski park

Pozimi atraktiven raj za smučarje in deskarje na snegu vseh generacij, v poletnem času pa adrenalinsko doživetje za vsakogar.

Poletni pak Krvavec v svoji ponudbi obsega:
- Pustolovski park, ki obsega poseben poligon, ki med seboj povezuje drevesa, med katerimi so postavljene različne plezalne pustolovščine in naprave različnih težavnostnih stopenj.
- Kolesarski park z razgibano progo za spust z gorskimi kolesi. Z različnimi terenskimi oblikami, grbinami in bandami manjše zahtevnosti, je primerna za širši krog kolesarjev.
- Zabaven spust po makedamski progi z atraktivnimi gorskimi go-karti.
- Skakanje na trampolinu, ki je zabavno doživetje z visokimi in atraktivnimi skoki.
- Zabaven spust po makedamski progi z gorskimi skiroji.
- Plezalni stolp, ki obiskovalcem omogoča zabaven preizkus v športnem plezanju. Stolp sestavljajo štiri stranice različnih zahtevnosti, od najlažjih do najtežjih smeri.
- Lokostrelski poligon z različnimi tarčami, primeren za skupine ali posameznike, vendar vedno pod nadzorom inštruktorja.
- Slackline poligon, sestavljen iz elastičnih vrvi, napetih med drevesi, 40-50 cm nad tlemi. Udeleženci poskušajo poligon premagati brez kakršnegakoli dotika tal.
- Frizbi golf z različnimi igralnimi polji, podobnimi golfskemu igrišču. V ciljno luknjo je potrebno s čim manj poizkusi vreči frizbi.
- Spust s tubo: Na začetek steze vas pripelje tekoči trak, temu pa sledi zabave in veselja poln spust s tubo oz. zračno blazino po 100 m dolgi stezi.

Kontakt info