Pohorje Adrenalin

Pohorje Adrenalin

Poletno sankanje, Paintball, Adrenalinski park

Pohorje tudi poleti ponuja številne adrenalinske aktivnosti.
Pestra ponudba vključuje:
a) Paintball
b) Višinski poligon
Višinski poligon je sestavljen iz petih sklopov, ki se nahajajo na višini od 8 do 14 metrov nad tlemi:
- orjaška gugalnica,
- plato za individualne vaje,
- plato za skupinske vaje,
- plezalna steza,
- steber poguma.

Elementi višinskega poligona uporabljajo posamezno ali v različnih programih, naloge pa je možno premagovati individualno ali v skupini. Poligon je namenjen ljudem, ki so željni dogodivščin. Je odlično okolje za preizkus timskega dela in/ali tekmovalnosti. Opravljanje nalog od udeležencev zahteva hitro ukrepanje, premagovanje strahu in fizični napor.

Preizkus se pričene na tleh, najpogumnejši pa se bodo preizkusili kar 14 metrov nad tlemi. Poligon je zasnovan za skupine do 50 oseb. Prednost takšne vrste poligona je v tem, da je lahko celotna skupina aktivna ves čas. S tem odstranimo negativen vpliv čakanja v vrsti. Za ustrezno varovanje celotne skupine skrbijo za to usposobljeni inštruktorji. Programov v višinskem poligonu se lahko udeležijo osebe, visoke 150 cm ali več (otroci, stari približno 12 let).

Višinski poligon Adrenalinskega parka Pohorje pomaga obogatiti poslovni dogodek, ponudbo in kvaliteto vaših programov in prireditev, lahko pa ga obiščete tudi kar tako, za zabavo in sprostitev.

PohorJET – adrenalinsko poletno sankališče
Proga PohorJET-a teče po Snežnem stadionu od Trikotne jase do ciljne arene Snežnega stadiona. Na start vas pripelje sedežnica Radvanje. Že ob pogledu na progo je očitno, da ostri zavoji med drevesi, drzni spusti v nepredvidljiva brezna in ravninski hitri deli ne bodo dopuščali ležerne in sproščene vožnje. Vedno pa lahko hitrost prilagodimo lastnim sposobnostim in željam s pomočjo zavore. Za varnost je ustrezno poskrbljeno.

MiniJET – tobogan na zračnicah
MiniJET – tobogan na zračnicah, mlajši brat PohorJET-a, se nahaja v ciljni areni Snežnega stadiona. Do starta MiniJET-a vas pripelje otroška vlečnica - trak Vali. Dolžina tobogana je kar 80 metrov z dvema zelo adrenalinsko atraktivnima zavojema.

Team & Play programi
Podjetja in večje organizirane skupine lahko v Športnem centru Pohorje organizirajo Team & Play programe – programe, narejene po vaši meri. Sestavite lahko tudi svoj Team & Play program in izbirate lahko med:
- vsemi elementi Adrenalinskega parka Pohorje,
- prostim plezanjem na umetni steni,
- hojo na skupinskih smučeh,
- vlečenjem vrvi,
- pajkovo mrežo,
- turnirjem v odbojki oz, nogometu,
- xxl nogometom.

S Team & Play programom po meri lahko popestrite seminar, vključite ga lahko v srečanje s poslovnimi partnerji ali pa ga pripravite kot samostojni sprostitveni dogodek za svoje sodelavce. Team & Play programe vodijo posebej za to usposobljeni animatorji.

Nogomet XXL
Je zelo povečana napihljiva različica svetovno znanega ročnega nogometa, kjer so namesto malih plastičnih igralcev v linije vpeti ljudje, ki so pri gibanju omejeni. Premikajo se lahko le levo in desno, pri tem pa morajo biti usklajeni, saj so med seboj povezani. Ker v žaru igre običajno pozabijo na omejeno gibanje, je igra zanimiva in zabavna tudi za gledalce.

Slack Line Park
Slacklining - vrvohodstvo po napeti elastični vrvi na različnih višinah, od sedaj tudi pod Mariborskim Pohorjem, pri spodnji postaji Pohorske vzpenjače. Slacklining je lahko zanimiva sprostitev ali odličen trening, tako za rekreativce kot tudi za vrhunske športnike.

Monster Roller
Monster Roller - "velik skiro" ponuja drzne spuste ali le ležerno vožnjo po klancu navzdol, vožnja je podobna kolesarskemu spustu, občutek pa povsem drugačen! 10 km dolg spust z Monster Rollerjem po gozdni cesti od zgornje postaje Pohorske vzpenjače do spodnje postaje Pohorske vzpenjače. Proga z blagimi spusti, številnimi ravninami in zanimivimi ovinki ponuja številne užitke tako začetnikom kot tistim bolj izkušenim.

Zračni adrenalin
- Skok s padalom v tandemu:
Ko adrenalin na trdih tleh ni dovolj, je čas za zračni adrenalin med 3.000 m – 4.000 m. Če imate željo po prostem padu, občutku neomejen svobode in letenja, vam je na voljo skok s padalom v tandemu iz letala. Skoki se izvajajo na športnih letališčih po Sloveniji.

- Polet s toplozračnim balonom:
Polet s toplo zračnim balonom ponuja mesto kot na dlani, občutite užitke leta čez pokrajino zgornje dravske doline in gričevja srednjih Slovenskih goric.

Kontakt info