Penzion Pr´ Bevc

Penzion Pr´ Bevc

Prenočišča

Penzion Pr´ Bevc se nahaja na prekrasni lokaciji na Bohinjski Beli - majhni vasici med Bledom in Bohinjem. Od Bleda so oddaljeni 4 km, od Bohinja pa 15 km. Hiša stoji pod skalnatim pobočjem s čudovitim pogledom na zeleno Jelovico in Babji zob. Imajo lepo urejen vrt, na katerem so postavljena otroška igrala za najmlajše goste. Za parkiranje je prav tako poskrbljeno. Ob predhodni najavi dobrodošli tudi gostje z domačimi živalmi.

Sobe so prijetno opremljene, zato se boste v njih zagotovo dobro počutili. V Penzionu Pr´ Bevc se boste odpočili in si nabrali dovolj novih moči za vsakdanje napore. Iz balkona in terase boste lahko občudovali alpske vrhove. Tu je odlično izhodišče za izlete v hribe in za kolesarjenje.

V zimskem času lahko smučate na bližnjih smučiščih, drsate v ledeni dvorani ali po zaledenelem Blejskem jezeru ali se sankate iz okoliških gričev. V ostali sezoni imate možnost planinarjenja, pohodništva, plezanja, kolesarjenja, ribolova, gobarjenja, raftinga, kopanja v jezeru ali hotelskih bazenih.

Kontakt info