Penzion na Razpotju

Penzion na Razpotju

Wellness, SPA, Savnanje, Pohodništvo, Nordijska hoja, Masaže, Kulinarična ponudba, Kozmetične storitve, Kolesarjenje


V penzionu Na Razpotju lahko po dnevu, polnem doživetij in pohodov, na udobnih stolih uživate ob pogledu na s soncem ali snegom obdane vršace Kamniško-Savinjskih Alp. Postrežejo vam s skodelico domačega čaja, sami pa si v knjižnici izberete kakšno dobro knjigo. V knjižnici za goste najdete zgodovinske in leposlovne romane, kuharske bukve ali pa le lahkotno dopustniško čtivo.

V neposredni bližini penziona, ob vhodu v Pravljični gozd, je pokrit prostor – kozolec, kjer so po predhodnem dogovoru možne pogostitve za šolske skupine ali zaključene družbe ter druge aktivnosti.

V neposredni bližini penziona Na Razpotju so raznovrstna igrala in športni pripomočki za vse razigrane, nagajive, žogo brcajoče in po toboganu se spuščajoče.

Otroci v penzionu Na Razpotju nikoli nimajo časa za dolgčas. Ko zaključijo z zunanjimi pustolovščinami in raziskovanji, jih v urejeni hišni igralnici čakajo nova doživetja in izzivi. Igralnica je med drugim opremljena z otroško knjižnico, miselnimi in družabnimi igrami, sestavljankami, potrebščinami za risanje, pobarvankami in drugimi pripomočki za igriv živ-žav.

Kontakt info