Penzion Lukanc

Penzion Lukanc

Prenočišča, Kulinarična ponudba

V mali vasici Selo, ki je od slovenskega turističnega bisera Bleda oddaljena le streljaj, po miru sodeč pa je daleč stran, se nahaja družinski penzion s prelepim pogledom na dolino Save Bohinjke, bližnji Babji zob in Julijske Alpe na zahodu. Lokacija na obrobju gozda, skozi katerega so urejene prijetne sprehajalne poti in trim steze, bo bivanje v Penzionu Lukanc še popestrila.

Razpolagajo z deset dvoposteljnimi, eno enoposteljno in šest troposteljnimi sobami. V vsako sobo je možno namestiti tudi dodatno ležišče. Vse imajo svojo kopalnico s tušem, WC-jem, in sušilcem za lase, balkon z lepim pogledom, kabelsko televizijo, telefon in priključek za internet.

V zimskem času lahko smučate na bližnjih smučiščih, drsate v ledeni dvorani ali po zaledenelem Blejskem jezeru ali se sankate iz okoliških gričev. V ostali sezoni imate možnost planinarjenja, pohodništva, plezanja, kolesarjenja, ribolova, gobarjenja, raftinga, kopanja v jezeru ali hotelskih bazenih. Po dogovoru je možno organizirati ogled čudovite podzemne jame pod Babjim zobom.

Kontakt info