Park Žibert

Park Žibert

Oceni izletniško točko

Good vibes, good life. Eat, drink, sleep.

Nadaljujemo kjer smo ostali, a nikoli obstali. Novo poglavje naše zgodbe je napisano. Tokrat zeleno, v soju narave, tam kjer svetloba ljubljanskih luči pojenja in drevje odpre svoja vejata vrata.

Pravijo, da vse kar lahko dosežeš brez truda in dela, nima prave vrednosti. In res je, Park Žibert ima bogato vsebino. Mlada ekipa je v Parku prebudila mladost in dodala novo kulturo, z malo kapitala ter ogromno trdega dela. Ekipa Parka Žibert namreč konca besede vztrajnost ne pozna. In ga nikoli ne bo. Nenehna osredotočenost v razvajanje gostov je naš ključ. Ključ do sob, kjer lahko prenočite, ko boste pregloboko pogledali v kozarec vrhunskega vina iz naše ponudbe. Ključ do parka, kjer se bo zgodba dopolnjevala in vzpostavljala nova kulturna mreža. Mlade, tradicionalne, domače in tuje. Ključ do okusnih in perfektno dovršenih jedi, ki bodo mesoljubce, ter ostale, pustile brez besed.

Park Žibert Ljubljana, kjer vam postrežemo z malicami, kosili, ter ostalo hrano po naročilu. Na našem jedilniku boste našli dobrote pripravljene po domačih receptih, različne burgerje, butična piva in izvrstna slovenska vina. Najbolj prepoznavni smo po našem okusnem pohanem piščancu.

Prostori so primerni za poslovna kosila, razna praznovanja ter za zaključene družbe.

Kontakt info

 
park Žibert