Park Idila

Park Idila

Oceni destinacijo

PARK IDILA, DOMOVANJE PRI “GOZDNIH MOŽAH”

Ob vstopu varujeta dva gozdna moža, ki skrbita da obiskovalci spoštujejo naravo in idilično okolje Bloškega jezera z lesenimi šotori, lesenimi medvedi, ki ob nevestnim ravnanjem z okoljem in živalmi ponegdaj tudi oživijo.

Možnost nočitev. V parku sledimo trendu na področju kampiranju glampingu, ki je glamurozna različica kampiranja. Lesene hiške omogočajo bivanje v stiku z naravo. Namenjene so turizmu za nočitve ali preživljanje prostega časa, po principu, zdravo, naravno, udobno. Hišice so naravno izolirane in so namenjene nočitvam v vseh letnih časih.
V eko lesenih hiškah nudimo nočitev v posteljah s posteljnino, brez posteljnine. Možnost skupinskega ležišča za več oseb.

LESENI ŠOTORI – HIŠKE v parku idila
Narejene so iz smrekovega, borovega in češnjevega lesa. V hiškah so iz obloge razvidne rasti in kontrast lesa, streha je zasnovana iz imitacije skodel. Leseni šotori so okolju in ljudem prijazni, gostom nudijo topel občutek domačnosti in skupaj z idiličnim okoljem Bloškega jezera vplivajo na pozitivno razpoloženje in sožitje z naravo.

Kontakt info