Osvoji nagrado in se razvajaj v zimski glamping pravljici

Osvoji nagrado in se razvajaj v zimski glamping pravljici

Uživanje v zimskem glampingu? Zakaj pa ne? Glamping še zdaleč ni samo poletno razvajanje in uživanje. Šotorčki so ogreti na prijetnih 24 stopinj, pred njimi pa vroč jacuzzi ogret na kar 40 stopinj!

Sodeluj v naši nagradni igri in osvoji nagrado: bivanje v glamuroznem šotoru za 2 osebi, kjer vas postrežejo s kraljevskim zajtrkom!

Prestižni glamping resort Chateau Ramšak je skrit dragulj v enem najčudovitejših in neokrnjenih delov Slovenije. Posestvo se razteza na petnajst hektarov valovitih zelenih hribčkov in vinogradov, le nekaj trenutkov stran od čudovitega Maribora. S svojo izredno lokacijo v osrčju vinogradov Štajerske regije vam očarljiv glamping v vinogradu ponuja resnično pristno doživetje.

S premišljeno oblikovanimi šotori in razkošno notranjostjo ter sanjsko hišico na drevesu z edinstvenim pogledom na vinograde, vam resort ponuja čarobno atmosfero, kjer se lahko prepustite trenutku popolnosti. Vse je narejeno za odličen romantičen oddih v dvoje!

Najlepše vabilo v njihovo zimsko pravljico si lahko preberete na njihovi spletni strani https://www.chateauramsak.com/si Prepričali se boste, da je zima še kako lahko romantična za oddih v glampingu.

Poleg razvajanja na lastni terasi, pod nebom, v vročem jacuzziju, boste lahko počeli še marsikaj.

vroci jakuzzi

Ogled ene največjih vinskih preš v Evropi. Dvorec se ponaša z lastno vinsko kletjo v kateri se proizvajajo bela vina vrhunske kvalitete in eno največjih vinskih preš v Evropi, vhod dvorca pa krasni potomka najstarejše trte na svetu.

Z vinsko masažo se boste lahko pogreznili v svet popolnega razvajanja. Vinska masaža z oljem grozdnih pečk je ena najprestižnejših masaž. Doživeli boste harmonijo telesa in duha.  Prepustili se boste izkušenim rokam profesionalnih terapevtov z ekskluzivnimi tretmaji s kozmetiko iz grozdnih pečk.

vinska masaza

 

Degustacija in okušanje vrhunskih vin. Vinogradništvo Ramšak proizvaja vrhunska bela vina sort Muškat, Silvanec, Sivi pinot, Laški rizling, Chardonnay in Sauvignon. Kvaliteto vina dokazujejo številna priznanja na vinskih tekmovanjih tudi onkraj naših meja.

Oddih na drevesni hiški je uresničitev otroških sanj. Hiška na drevesu v krošnji mogočne lipe s pogledom na vinograde ustvarja pravljično vzdušje. Očarljiva namestitev štiri metre nad tlemi je primerna za romantičen oddih v dvoje ali uresničitev sanj za vse družinske člane. Za popoln odklop in sproščeno vzdušje ima drevesna hiška svojo teraso, na kateri vas pričaka vroč jacuzzi, iz katerega lahko ob kozarčku domačega vina uživate v razgledih na čudovite vinograde.

Kraljevski zajtrk uživate na zasebni terasi. Ker vemo, da se dan po jutru pozna, posebno pozornost namenijo prav zajtrkom, vsak je namreč pripravljen s skrbno izbranimi lokalnimi sestavinami in z veliko mero ljubezni.

kraljevski zajtrk

Sprehod med vinogradi ob sončnem zahodu in jutranji zarji. Prestižni glamping resort je umeščen v osrčje vinogradov v slikoviti Štajerski vinski regiji. Doživite svoj idilični oddih v čarobni atmosferi, kjer se prepletajo prestiž, naravne lepote mir in spokojnost.

Torej, boste sodelovali v naši nagradni igri? :)
Osvoji nagrado in se razvajaj v zimski glamping pravljici

Avtor: M.C.

Osvoji nagrado in se razvajaj v zimski glamping pravljici