Lambergh, Château & Hotel

Lambergh, Château & Hotel

Wellness, SPA, Savnanje, Poročna lokacija, Pohodništvo, Masaže, Kulinarična ponudba, Kozmetične storitve, Kolesarjenje, Bazenski kompleks

Moderen butični hotel in prenovljen dvorec iz 11. stoletja, združena pod imenom Lambergh, Château & Hotel, ponujata prvovrstno izkušnjo razkošnega bivanja, ki ga popestrita prav poseben butični wellness & spa center in intimna restavracija.

Butik hotel, zgrajen leta 2009, nudi 32 sodobno opremljenih sob in 2 ekstravagantni suiti, intimno restavracijo in kavarno ter 4 kongresne dvorane. V pritličju se nahaja tudi butični wellness & spa center, ki ponuja bazen, savne in pester program za nego telesa (masaže, oblikovanje telesa, nega obraza, …).

Renesančni dvorec (prenovljen leta 2011) ponuja 6 luksuzno opremljenih soban in suit. Z dvorca se razprostira prečudovit pogled na grajski park, zelene travnike in Julijske Alpe z mogočnim Triglavom v ozadju.

Poseben sladkorček, predvsem primeren za razvajanja v dvoje, pa ponujajo luksuzne suite v dvorcu s posebnim spa & relax kotičkom. V njem se nahajajo prestižna masažna kad (jacuzzi), masažna miza (v primeru, da naročite masažo v sobo) in čudovita turška savna za dva z možnostjo kromoterapije (sproščanje s pomočjo barvne svetlobe).

Posestvo obdaja tudi čudoviti grajski park, narejen po prvotnih načrtih iz 18. stoletja. Tukaj vas očarajo dva ribnika s cvetočimi lokavanji, romantični poročni paviljon in mnogi spokojni kotički, kjer lahko sproščeno posedate pod krošnjami dreves ter se prepustite šumenju listja in vonju po gozdu.

Butik hotel Lambergh, Château & Hotel se nahaja na izjemni lokaciji v idilični gorenjski vasici, imenovani Dvorska vas v bližini Radovljice.

Kontakt info