Korona, Casinò & Hotel

Korona, Casinò & Hotel

Zabava, Igre na srečo, Savnanje

V Koroni vas čakajo igra na številnih igralnih mizah in avtomatih, odlični koncerti in zabavni programi, gurmanski užitki ter prijeten hotel v osrčju zelenih gozdov. Kot nalašč za vznemirljiv postanek na poti vsakdana je pravljični svet igre, ki vas pričakuje v čarobnem centru igre in zabave Korona.

Pod večer, ko se dvignejo zavese odra v spektakelski dvorani Teater, je v Koroni čas za varietejski program, čarodeje, modne revije in koncerte znanih izvajalcev. Pogosto se jim na odru pridružijo tudi zmagovalci nagradnih iger, ki jih v čarobnem centru igre in zabave Korona radodarno obišče sreča. Obiščite zvezdo zlatih časov in si oglejte zabavni program, ki navdušuje.

Kuharski mojstri vam bodo v Koroni pripravili jedi po vaši izbiri, v hladno-toplem bifeju pa si lahko sami postrežete s pestro izbiro hrane in pijače. Odlična ponudba vrhunskih vin in jedi v restavraciji Montana ter poln krožnik dobrot, ki si jih boste sami izbrali v restavraciji Garden, vam bodo vzbudili željo po novih raziskovanjih.

V sklopu centra igra in zabave Korona se nahaja prijeten hotel s štirimi zvezdicami, ki gostom ponuja udobje v 25 sobah in 4 apartmajih.

Igre: ameriška ruleta, one deck Black Jack, Black Jack, double deck Black Jack, progresivni draw poker
Bingo
Število igralnih avtomatov : 358
Obvezna registracija
Urnik : 24 ur na dan, vse dni v letu, razen 24. decembra.

Igralni avtomati so odprti nonstop.

Igralne mize so odprte:
• ponedeljek - četrtek: 15.00 - 3.00
• petek: 15.00 - 4.00
• sobota: 14.00 - 4.00
• nedelja in prazniki: 14.00 - 3.00

Pogoji za vstop : Vstop dovoljen osebam, starim nad 18 let, s potnim listom, osebno izkaznico ali vozniškim dovoljenjem. Večerna toaleta ni potrebna, zaželeno je urejeno oblačilo (razen športne opreme).

Vstopnina : - ponedeljek – četrtek: vstop prost!
- petek – nedelja, italijanski praznični in predpraznični dnevi:
- ob plačilu 8 € prejmete žetone (ali EZ Pay listič) v vrednosti 10 €.
- Gostje, ki bivajo v hotelu Korona in v hotelih Hit Holidays Kranjska Gora imajo prost vstop, prejmejo pa še listič EZ Pay v vrednosti 4 € (razen 31. 12.).

Možnost plačila: Diners, bančne kartice, potovalni čeki, Maestro, Visa, Eurocard/Mastercard, Karanta, kreditne kartice

Kontakt info