Kempinski Palace Portorož

Kempinski Palace Portorož

Wellness, SPA, Tenis, Masaže, Kulinarična ponudba, Kozmetične storitve, Igre na srečo

V osrčju mediteransko šarmantnega Portoroža vas pričakuje razkošno udobje hotela Kempinski Palace Portorož. V sveži podobi vas vabi na popotovanje skozi čas, vse od njegovega rojstva s preloma 19. stoletja, ki ga je zaznamovalo obdobje secesije do subtilnega modernega stila, ki z vrhunskimi materiali zagotavlja nepopisno lepoto in prestiž.

Zagotavljajo vam popolno udobje vrhunskega hotela. Prijetno druženje v Kristalni dvorani, hotelskem baru Palace Club ali slaščičarni Forma Viva, razvajanje v centru dobrega počutja Spa Vrtnic, neponovljive kulinarične užitke v restavracijah Sophia in Fleur de Sel in še mnogo več ...

Razvajate se v SPA Centru s 1500m², v nakupovanju v Shopping Gallery in uživajte v športnih aktivnostih v okolici hotela.

Center dobrega počutja Spa Vrtnic sestavljajo masažni prostori, savne (zeliščna finska savna, aromatska parna savna, infrardeča savna, rasoul - parna savna z blatno kopeljo s solinskim blatom, soljo in slanico), jacuzzi prostori za lepotne tretmaje, ekskluzivna soba za pare "Rose Suite" in frizerski salon. Sestavni del centra dobrega počutja je tudi bazen, ki ima notranji in večji zunanji del v idiličnem okolju hotelskega parka.

Kontakt info