Kamp Podzemelj ob Kolpi

Kamp Podzemelj ob Kolpi

Oceni destinacijo

Edinstven in konfortni GLAMPING v osrčju Bele krajine: Romantičen oddih za pare

Keltske hiške so trajnostni projekt, ki ustvarja povezavo med zgodbo preteklosti in modernim dizajnom.

Hiške so narejene iz naravnih materialov, iz neobdelanega lesa in na tradicionalen način pokrite s slamo. Zunanji rustikalen izgled in detaljno izdelana notranjost hišk pa gostu nudi vso potrebno udobje. Hiške stojijo na idealni lokaciji travnatega zaliva v središču Kampa Podzemelj, tako da lahko na reko Kolpo gledate kar direktno iz postelje, ali si v njej celo privoščite zajtrk s pogledom na sončni vzhod in čudovito obkolpsko naravo.

V eni od keltskih hišk, pa je za vašo popolno sprostitev še finska savna in privatni welness sprostitveni kotiček v dvoje.

V kampu Podzemelj se nahaja prijeten gostinski objekt z letno teraso in pestro kulinarično ponudbo. Zraven se nahaja urejeno otroško igrišče ter številne športne aktivnosti kot so odbojka na mivki, namizni tenis, mini golf, košarka, mali nogomet in hoja po vrvi. Omogočajo tudi najem SUP - deske za veslanje stoje in organiziranih izletov po rekah Kolpa, Lahinja in Dobličica. Gostje kampa imajo možnost uporabe skupnega kamina in piknik prostora.

Reka Kolpa se poleti prijetno segreje, tako da je možno kopanje, lahko preizkusite tudi v veslanju po reki ali v ribištvu. Kamp predstavlja odlično izhodišče za kolesarjenje in pohodništvo za aktivno odkrivanje naravnih lepot in kulturnega bogastva Bele krajine. V neposredni bližini kampa je trim steza, tenis igrišče, možnost lokostrelstva in zmajarstva.

Novost v kampu Pozemelj je tudi adrenalinski park z dvema poligonoma, ki je primeren tudi za otroke od 5 leta starosti.

V kampu organizirajo tudi vodene kolesarske izlete, čolnarjenje po Kolpi in obisk zidanic z pokušino odličnih belokranjskih vin. Trgovina je od kampa Podzemelj oddaljena slabega pol kilometra. Kamp je poznan po miru, tako da se boste lahko dobro odpočili in nabrali novo energijo. Enakega mnenja je tudi mlada štorklja, ki si je za gnezdenje in vzgojo mladičev izbrala prav kamp Podzemelj.

Kontakt info