Isabella food&Wine

Isabella food&Wine

Oceni destinacijo

Prijeten lokal, ki s svojo prijetno, preprosto in rustikalno notranjostjo vabi obiskovalce na kozarček dobrega vina ali pa kakšno izmed solat, ki jih Isabella ponuja.
Isabella je odprla svoja vrata malo pred novim letom 2011 in je na uspešni poti vračanja življenja v Maribor. Posebnost Isabelle je predvsem širok izbor izbranih vin, ki so zanimivo razstavljeni pod dolgim točilnim pultom, ki krasi notranjost. Lokal ni ravno velik, a zaradi tega nudi intimnost, katerega ostali lokali ne zmorejo.

Isabella je prostor, kamor se lahko umaknete na odlično kavico v sončnem dopoldnevu ali preživite prijeten večer v dobri družbi ob kapljici izbranega vina. Pripravimo vam tudi okusne prigrizke, solate panine in sladice.

Solat je štirinajst vrst. Hišna je poštna, s prelivom iz brieja in gorgonzole. Zimska je tunina, toda z opečenim krompirjem.

Odlični sendviči oziroma panini bodo lakoto potešili tako veganom kot tistim, ki si sendviča brez pršuta ne predstavljate. Paninov je devet vrst. Imena povejo vse: picek (piščanec), burja (pršut), primorka (mortadela), hlapec (prekajena šunka), vegan (čičerika), koza (kozji sir, toda s špinačo, šampinjoni, posušenimi paradižniki in baziliko).

Na voljo so vam tudi sveže solate iz domačega vrta: Cezarjeva, nordijska, provansalska, zimska - s tunino, testeninami, ... Hišna solata je Poštna s prelivom iz brieja in gorgonzole.

Za vse tiste, ki si želite jedi na žlico, so vam na voljo dnevno sveže juhe, ki vas bodo ogrele in navdale z občutkom domačnosti. Sladokusci se lahko razvajate in odkrivate skrivnosti čokoladne tortice, sveže pečenega mafina ali metine hruške.

Zraven dobrih vin lahko poskusite še pivo zanimivega okusa Human Fish. Zraven pijače pa Isabella ponuja še nekaj dobre mediteranske hrane. Če se želite okrepčati, je Isabella dobra izbira za zdrav in dober obrok.

Delovni čas: Od ponedeljka do sobote: od 8. do 22. ure, nedelje in prazniki: zaprto

Kontakt info