Hotel Livada Prestige

Hotel Livada Prestige

Wellness, SPA, Savnanje, Poročna lokacija, Masaže, Golf, Bazenski kompleks

Hotel Livada Prestige se nahaja v Moravskih Toplicah, med prekmurskimi ravnicami, ki nudijo mir, kakršnega urbana središča že dolgo ne poznajo več. Na prekmurskih ravnicah bodo svojo sprostitev našli ljubitelji golfa in wellnessa.

Hotel Livada Prestige je srednje velik hotel s 122 sobami ob Golf igrišču Livada. Je edini hotel v Evropi s kadmi, ki omogočajo kopeli v termalni vodi kar v sobi.

Gostom Hotela Livada Prestige sta na voljo dva wellness centra. V Hotelu Livada Prestige se nahaja center tajskih masaž Thai, v Termah 3000 pa je še velik wellness center Thermalium, katerega posebnost so programi na temelju črne termomineralne vode in lokalno obarvane masaže.

Hotel Livada Prestige ima lasten notranji in zunanje bazene. Različni bazeni so namenjeni sprostitvi, rekreaciji in otroški igri, za posebno izkušnjo pa služi bazen s črno termomineralno vodo. Ob bazenih se nahajajo savne in fitness.

Gostje hotela imajo prost vstop tudi v doživljajski bazenski kompleks Term 3000 z 11 bazeni in enimi najbolj adrenalinskih vodnih doživetij daleč naokoli.

Tik ob Hotelu Livada Prestige se na več kot 50 hektarjih razprostira Golf igrišče Livada z 18 igralnimi polji. Njegova posebnost je igralno polje številka 9, ki je s skoraj 600 metri najdaljše v Sloveniji.