Hotel Lev

Nakupovanje, Masaže, Kulinarična ponudba, Fitnes, Igre na srečo

V mestnem središču, kjer je včasih stala priznana gostilna Pri Levu, je bil leta 1964 zgrajen sodoben hotel visoke kategorije. Da bi ohranili tradicijo in sloves gostilne, so hotel poimenovali Lev. Hotel Lev si je z vrhunsko ponudbo hotelskih in gostinskih storitev počasi utiral pot med ostalimi ponudniki in postajal vse bolj priljubljen tako pri poslovnih kot počitniških gostih.

Po dobrih tridesetih letih delovanja je Hotel Lev podpisal pogodbo s hotelsko verigo InterContinental. Hotel Lev je do leta 2001 deloval v mednarodno priznani verigi, leto kasneje pa je na podlagi vrhunske hotelske in gostinske storitve pridobil pet zvezdic ter postal prvi hotel s petimi zvezdicami v Ljubljani.

Hotel združuje klasično eleganco in sodobno razkošje. Hotel Lev nudi 173 hotelskih sob in apartmajev s prefinjenim konceptom razsvetljave v toplih odtenkih barv in sodobno opremo. Tako poslovnim gostom kot gostom, željnim raziskovanja Ljubljane, v hotelu Lev zagotavljamo izvrstno kakovost hotelskih storitev.

Hotel Lev se nahaja v samem središču Ljubljane, le nekaj minut hoje od glavnih turističnih znamenitosti in manj kot 30 minut vožnje od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika. Iz osupljive 13-nadstropne steklene stavbe hotela se odpirajo prekrasni pogledi na staro mestno jedro, Ljubljanski grad in park Tivoli.

Stilsko preurejena à la carte restavracija Pri Levu se ponaša z jedmi z okusom Sredozemlja, ki se prilagajajo letnim časom in hitrim poslovnim kosilom. Aperitiv bar v preddverju vas vabi, da se prepustite sladkemu brezdelju – ob popoldnevih s čajem, ob večerih pa s penečim šampanjcem. Hotelska restavracija vsako jutro navdušuje svoje goste z bogatim samopostrežnim zajtrkom.

V Hotelu Lev so v 13. nadstropju na voljo saloni s pogledom na osrednji park in na mesto Ljubljana, pred kratkim prenovljena sodobna prireditvena kongresna dvorana za običajna ali prav posebna srečanja, konference in nepozabne družabne dogodke ter dve sejni sobi v medetaži za klasične sestanke.

Kontakt info