Hotel Golf, Wellness center Živa

Hotel Golf, Wellness center Živa

Savnanje, Masaže, Kopanje, plavanje Wellness Živa - Božanska sprostitev
Hotel Golf je v središču Bleda in ponuja prekrasen razgled na jezero, otok, grad in Julijske Alpe. V Hotelu Golf so bogato izročilo Riklijeve tradicije naravnega zdravilstva združili z najnovejšimi spoznanji in zasnovali prvi center dobrega počutja na Bledu. Pridobitev v celoti prenovljenega hotela je Wellness Živa, sprostitveni center, ki obsega termalni bazenski predel, svet savn ter center za lepoto telesa in duha. Bazenski del je v celoti zastekljen. Bazeni z ogrevano termalno vodo, opremljeni z masažnimi stoli in ležišči, so v dveh ravneh, povezanih s toboganom. Zunanji bazen je gostom na voljo vse leto, otrokom pa sta prilagojena posebna bazena. Sproščanju sta namenjeni dve masažni kadi. Svet savn ponuja dve finski in dve turški savni, od katerih ima po ena izrazitejši učinek aromaterapije, različne prostore za počitek, zunanji ohlajevalni bazen in whirlpool. V centru lepote ponujamo različne masaže, obloge, kopeli, lepotne nege telesa, obraza, dlani in stopal, anticelulitne programe, naravno sončenje, terapije za umiritev misli, vadbe za moč duha ter posebne lepotne in večdnevne programe in programe za dve osebi.

Možnost plačila: American Express, Diners, Eurocard/Mastercard, Karanta, Activa, Maestro, kreditne kartice
Nastanitev: hotel Golf**** ima 130 sob in 20 apartmajev. Polovica sob ima pogled na jezero. Vse sobe imajo balkon in so opremljene s kopalnico (kopalna kad ali tuš), kabelsko televizijo, direktnim telefonom in minibarom.
Storitve wellnessa:
- različne masaže (delna, klasična, tajska, masaža z vročimi kamni, ayurvedska, športna, aromaterapevtska, antistresna, sinhrona, limfna drenaža, refleksna masaža stopal)
- obloge (iz alg, iz zdravilnega blata, iz grozdnih tropin, kopel v senu, Kleopatrina lepotna maska)
- kopeli (zeliščna, s cvetovi vrtnic, športna, Kleopatrina, aromatična)
- lepotne nege telesa (telesni pilingi in maske, aromaterapija dežnih kapljic)
- lepotna nega obraza,
- lepotna nega dlani in stopal
- naravno sončenje
- terapije za umiritev misli (glasbena, barvna in vizualna terapija, aromaterapija in avtogeni trening)
- vadbe za moč duha (joga, dihalna terapija, meditacija: skupinska vadba, bioterapija, mudre, tai chi – delavnice in seminarji)
- posebni lepotni, anticelulitni in večdnevni programi ter programi za nosečnice, za mlade mamice, za moške in za dve osebi.

Infrastruktura za wellness: termalni bazenski del z bazeni na dveh ravneh, whirlpooli in manjšim zunanjim bazenom; svet savn s štirimi savnami; center lepote telesa in duha z različnimi sobami za terapije.
Linija kozmetičnih izdelkov: Dr. Grandel, Sothys
Wellness program: Programi "Živa" (nega telesa, nega obraza, programi za dva ...)

Kontakt info