Grand Hotel Toplice, Studio Luisa

Grand Hotel Toplice, Studio Luisa

Savnanje, Masaže, Kopanje, plavanje

Studio Luisa - vrelec zdravja, lepote in svežine
Grand hotel Toplice leži na izjemni lokaciji, neposredno ob obali Blejskega jezera s čudovitim razgledom na otok, grad in Julijske Alpe. Gostje lahko poleg razkošnega udobja petih zvezdic uživajo tudi bogato ponudbo wellness storitev. Prestižno in umirjeno, vendar s toplino prežeto vzdušje navdušuje tiste, ki si želijo pristne in z osebno noto zaznamovane sprostitve.
Elegantno kopališče z zdravilnim vrelcem (22 °C) pomeni srce zdravja in dobrega počutja, okrog katerega se razvija bogat mozaik različnih masaž in telesnih neg, lepotnih obredov in kozmetičnih storitev. Doživetja in učinke različnih neg nadgrajujejo tudi druge možnosti za sprostitev in lepoto (savne, solarij, fitnes, zunanje kopališče z zasebno hotelsko plažo, možnost najema koles in čolnov na vesla ...). V kozmetičnem in masažnem salonu Studia Luisa bodo poskrbeli za vaše telesno, duhovno in čustveno počutje. Novost v ponudbi je pester izbor aromaterapij za vaš lep in svež videz.

Možnost plačila: American Express, Diners, Eurocard/Mastercard, Activa, Maestro, bančne kartice, kreditne kartice
Namestitev: sobe in apartmaji kategorije s petimi zvezdicami neposredno ob obali Blejskega jezera.

Storitve wellnessa:
• masaže, pilingi telesa in obloge v toplem kokonu;
• nege obraza (kozmetične, osnovne lepotne in razkošne);
• prestižne nege telesa ter lepotni obredi za obraz in telo;
• kozmetične nege rok in nog;
• "Day spa"

Infrastruktura za wellness: bazen s termalno vodo z 22 °C, solarij, savne (finska, turška, infrardeča), masažni in kozmetični salon, wellness bar.
Linija kozmetičnih izdelkov: Decléor, Bernard Cassiere, Dr. Grandel.

Kontakt info