Glamping Ribno

Glamping Ribno

Oceni destinacijo

V Ribnem na Bledu se je v neposredni bližini hotela Ribno odprlo novo glamping naselje lesenih hišic.

Gostom omogočajo najem 6-ih glamping hišic za 4 osebe, ki so jih postavili v senco smrekovega gozda. Vsaka hiška je poimenovana po eni izmed slovenskih rož in tako gostje lahko spijo v Zvončici, Nageljnu, Planiki, Lepemu čeveljcu, Encijanu in Šmarnici.

Hišice v glamping Ribno so narejene iz slovenskega lesa in gostom nudijo veliko udobja v notranjosti, na zunanji terasi pa imajo zasebno kad z vročo vodo. Vsaka hiška je izolirana in ima ogrevanje, zato je primerna za bivanje čez celo leto. Gostom je na voljo uporaba privatne kopalnice, ki je ločena od hišice, savne in masaže. Urejen je tudi skupni pokrit prostor z ognjiščem, ki je namenjen druženju.

Kulinarična ponudba
Gostom Glampinga Ribno Bled so na voljo posebne košarice, ki jih po naročilu dostavimo v hiško. Možno je izbirati med košarico za zajtrk in dnevno/večerno toplo ali hladno košarico, ki vsebuje odlične slovenske jedi. Poskrbeli smo tudi za romantike in vegetarijance! Za dodatno a-la carte ponudbo je na voljo hotelska restavracija.

Wellness ponudba
Gostom Glampinga Ribno Bled je ob doplačilu na voljo privatna savna. Na terasi s prečudovitim razgledom se nahaja zunanji masažni salon, v katerem je po predhodnem dogovoru možno uživati v različnih masažah.

Ponudba za aktivne počitnice
Glamping Ribno Bled se nahaja na idilični lokaciji, ki ponuja številne možnosti aktivnega preživljanja dopusta. Od pohodništva, kolesarjenja in igranja tenisa (gostom je na voljo 5 teniških igrišč) do poletnih vodnih športov in zimskih športov na snegu. Gostom Glampinga Ribno Bled je na voljo tudi bogata ponudba dodatnih izletov, od raftinga do zeliščnih in pohodniških tur. Več o sami ponudbi izletov lahko gostje izvedo na recepciji Hotela Ribno, kjer je možen tudi najem koles. Gostom sta v posebnih terminih na voljo tudi Monika Pekošak, učiteljica Hatha joge in Maksim Osipov, svetovno znani zdravilec.