Glamping Pr’Bizjak

Glamping Pr’Bizjak

Oceni destinacijo

V okviru gostile Pr Bizjak, ki se lahko pohvali z 200 letno tradicijo, so postavili tudi glamping naselje štirih lesenih hišic.

Gostilna in glamping Pr Bizjak leži ob vznožju Storžiča, sredi majhne vasice Zgornja Bela. Od Preddvora in znanega jezera Črnjava je gostilna oddaljena 2,5km, od gorenjske avtoceste pa cca 11km.

Gostilna Pr Bizjak se lahko pohvali z odlično domačo hrano, vrhunskim vinom in lepim ambientom, ki ga dopolnjuje terasa in velik travnik z ribnikom in otroškim igriščem, na katerem so postavili glamping hišice. Gostilna je znana po odlični organizaciji porok.

Lesene glamping hišice so opremljene z zakonsko posteljo in so ogrevane. Pred vsako hišico je manjša terasa in tudi lesena kad z vročo vodo, kjer se boste lahko razvajali. Gostom je na voljo zajtrk, ki ga v ličnih piknik košaricah zjutraj dostavijo pred hišico.

Lokacija glamping naselja gostom omogoča številne izlete v gore in kolesarjenje po okolici, saj si pri njih lahko sposodite tudi električna kolesa. Priljubljeni so izlet proti Jezerskemu, Brdu pri Kranju in dolini reke Kokre. Ogledate si lahko vse 4 preddvorske gradove, jezero Črnjava z mogočnimi sekvojami in še mnogo drugih znamenitosti.

Kontakt info