Glamping Gozdne Vile

Glamping Gozdne Vile

Oceni destinacijo

Glamurozno kampiranje
Gozdne vile sledijo trendu na področju kampiranja glampingu, ki iz kampiranja dela glamurozno izkušnjo. Gozdne vile so majhne lesene kamp hiške, ki omogočajo bivanje v stiku z naravo. Postavljene so v odmaknjenem delu kampa, obkrožene z zelenjem, pa vendar v neposredni bližini Blejskega jezera. Vile so izolirane in ogrevane, tako da dopuščajo bivanje v vseh letnih časih. K dodatnemu udobju bo prispevala lesena zunanja kad z ogrevanjem na drva, ki bo poskrbela, da bodo tudi hladnejši večeri vroči.

Naravna izdelava za popolno sožitje z naravo
Vile so narejene iz ekološkega neobdelanega macesnovega lesa in krite z macesnovimi skodlami. Za še več uživanja v naravi pa ima vsaka hiška tudi svojo zunanjo sedežno garnituro z dvema stoloma in mizico. V notranjosti sta dve postelji z žimnicami in posteljnino iz naravnih materialov.

Romantičen ali aktiven oddih v naravi
Vile so idealne za romantični oddih za pare, ki si želijo intimnosti in zasebnosti. Oddih v gozdnih vilah je moč kombinirati z wellness storitvami. Zelo primerne pa so gozdne vile so tudi za družine, saj te lahko najamejo več enot, v samem Campingu Bled ter na Bledu pa je nešteto možnosti za aktivni oddih na prostem.