Garden Village Bled

Garden Village Bled

Oceni destinacijo

Na Bledu so v juniju 2014 odprli ekološko glamurozno naselje Garden Village Bled. Gre za avanturistično, romantično in ekskluzivno obliko glamping turističnega naselja, kakršnega v Sloveniji še nismo doživeli.

Garden Village Bled leži na južni strani blejskega jezera v naselju Mlino in je od samega jezera oddaljeno 400 metrov.

V naselju omogočajo najem 6 drevesnih hišk za 4 osebe, 6 glamuroznih šotorov za štiri osebe in 9 šotorov na kolih za dve osebi.

Hiške na drevesih
Spanje v hiški na drevesu vam bo izpolnilo otroške sanje, vašim otrokom pa zagotovilo nepozabno dogodivščino. Jutranja kava med krošnjami dreves in romantično večerno vzdušje vam zagotavlja čarobno doživetje in sprostitev. Domačnost slovenskega lesa in tradicionalna gradnja vas ponovno poveže z naravo, notranjost pa vam nudi toplino in udobje.
V dvonadstropni hiški premagajte strah pred višino in ujemite svoje sanje v avanturistični mreži. Oprema: čajna kuhinja, kopalnica s tušem, dve zakonski postelji in balkon na katerem v gugalniku pozabite na vse skrbi. V hladnih spomladanskih in jesenskih dneh je hiška ogrevana. Primerno za 4 osebe.
Hiška za mladoporočence je prav nekaj posebnega saj je na najvišjem drevesu, skozi njo pa rastejo drevesna debla. Njena zanimivost so tudi dvižne stopnice, ki mladoporočencema zagotavljajo zasebnost. Hiška zaradi debel nima mreže za sprostitev. V naselju je tudi restavracija, ki je urejena v obliki vrta in skozi katero se vije potok. Tako boste ob odlični hrani in izbrani pijači uživali kot da bi bili na pikniku v naravi.

Šotori na pomolu
Romantični šotor na pomolu za razvajanje v dvoje ali dogodivščina za vso družino. Viseči mostički in ribnika pod njimi bodo navduševali otroke, vas pa bo šumenje vode zazibalo v sladek sen.
Šotor na pomolu za dve osebi je opremljen z zakonsko posteljo, manjšim hladilnikom in skrinjo za shranjevanje prtljage. Večina šotorov ima neposredni dostop do potoka, med njimi pa je na voljo tudi manjša plaža, kjer se v vročih poletnih dneh ohladite v vodi pod mogočnimi drevesi. Primerno za 2 osebi.
Šotora povezana s pomolom sta primerna za družine in manjše družbe. Skupni toaletni prostori so v privlačni leseni hiški v neposredni bližini šotorov.

Glamurozni šotori
Vas navdušuje vrt, narava, kampiranje in razkošje? Vse to vam nudi glamurozni šotor.
Jasa sredi lepo urejenega vrta na kateri se nahaja udoben, klimatiziran in dobro opremljen šotor, vam nudi zasebnost, vrtnine in dovolj prostora za razigrane otroke.
Čez dan se razvajajte na soncu, zvečer pa se sprostite v leseni vroči kadi.
Razkošno bivanje v šotoru zajema veliko kopalnico, zakonsko posteljo in dvojno ležišče na galeriji. Šotor je opremljen tudi s kavčem, jedilno mizo, manjšim hladilnikom, televizijo, klimatsko napravo in zunanjim lesenim koritom s tekočo vodo. Primerno za 4 osebe.

Pod hiškami na drevesih si boste lahko v bazenu s hladno izvirsko vodo privoščite knajp terapijo in refleksno masažo nog. Pogreli se boste lahko v finski savni, umeščeni med drevesi nad potokom. Gostom je na voljo naravni biotop z občutkom neskončnosti s prelivnim robom in otočkom.

V vročih poletnih dneh se boste lahko ohladili v senci bujnih dreves, kjer vas čaka manjša plaža ob potoku z naravnim masažnim slapom. Poleg plavalnega ribnika in manjše plaže je na voljo še ribnik za ribarjenje. Ulov si boste lahko sami spekli oziroma vam bodo ulovljeno ribo po vaših željah pripravili v restavraciji.

Poleg lastne vrtnarije, trgovinice in restavracije je na voljo družabni prostor z odprtim ognjem. Tudi otroci ne bodo ostali brez zabave, saj jih čakajo zanimive pustolovščine na otroškem igrišču. V sklopu ponudbe je na voljo tudi brezplačen dostop do interneta.

Nudijo uporabo koles na električni pogon, skuterje, golf vozila in najem atraktivnega olditmer hrošča, predelanega na okolju prijazen električni pogon, za izlete v okolico Bleda.