Eko Restort pod Veliko planino

Eko Restort pod Veliko planino

Oceni destinacijo

DOŽIVITE PRAVLJIČNOST VELIKE PLANINE V DOLINI

Velika planina se s čarobno in edinstveno pastirsko tradicijo, neokrnjeno naravo, tradicionalnimi dobrotami in izjemnimi razgledi, uvršča med najlepše planine doma in v svetu. V Eko resortu pod Veliko planino boste to čarobnost in edinstvenost lahko doživeli tudi sami. Ob vznožju Kamniških Alp, kjer vam čist gorski zrak napolni pljuča, boste začutili naravo in sebe.

V udobnih lesenih hišicah, ki sledijo edinstveni arhitekturi pravih pastirskih bajt, vam bodo vonj po lesu, domačnost in pogled skozi okno, pričarali pravljično vzdušje.

Eko resort pod Veliko planino je nekakšno pomanjšano pastirsko naselje namenjeno vsem generacijam, še najbolj pa družinam z otroki. Konstrukcije vseh 17-ih hišic in tudi fasade so narejene iz lesa, kritina pa je iz skodel. Hišice so namenjene za 4 + 1 osebo, zgradili bodo še manjše lesene glampig šotore za 2 osebi.

Vsaka hišica ima lepo urejeno kuhinjo, ki je popolnoma opremljena (štedilnik, hladilnik, pomivalni stroj...), sedežno garnituro in manjšo kopalnico. V hišici sta dve zakonski postelji, ena v spodnjem delu in druga v mansardi. Dodatna oseba lahko spi na raztegljivi sedežni garnituri. Pred vsako hišico je postavljena še velika miza in klopi.

Ena od lesenih hišic je preurejena v wellness s savno, ob Kamniški Bistrici pa bodo uredili tudi plažo. V naselju so v enakem stilu zgradili tudi kopijo cerkvice Marije Snežne z Velike planine.

V sklopu naselja je urejen tudi lokal, kjer bodo gostom ponudili tudi tradicionalne jedi z Velike planine. Pod teraso lokala je urejen ribnik s postrvmi, v bližini je otroško igrišče s plezali in toboganom, mini živalski vrt z oslički in kozlički, pod drevesi pa se pasejo tudi srnice in jelenčki. Gostom bo na voljo tudi posebna animacija, kjer bodo lahko spoznavali živali in etnološke vsebine.

Kontakt info