Aquapark Hotel Žusterna***

Aquapark Hotel Žusterna***

Oceni destinacijo

Prijazno osebje v Aquapark Hotelu Žusterna bo poskrbelo za vaše dobro počutje. Naj bo vaš oddih na slovenski obali prijetno, sončno doživetje v vsakem letnem času. Primerno zabavo in sprostitev boste našli vsi, še posebno dobro se tu počutijo družine z otroki.

Aquapark hotel Žusterna ponuja gostom številne vodne radosti v Aquaparku Žusterna, največjem vodnem parku na slovenski obali. Zaplavate lahko v zunanjih in notranjih bazenih z ogrevano morsko in sladko vodo.

Restavracija s samopostrežnimi zajtrki in večerjami preseneča z mediteranskimi in internacionalnimi dobrotami. Ob lepem vremenu lahko na zunanji terasi uživate v izbranih jedeh.

Vabljeni v edinstvene rimsko-irske kopeli, kjer vas razvajamo s kopelmi v mineraliziranih bazenih ter s finsko savno in turško kopeljo.

V Wellness centru so gostom na voljo: savna, solarij, kardiofitnes in krioterapija. V Thai Nan salonu tajskih masaž vas razvajamo s tradicionalnimi tajskimi in drugimi masažami.

Številni športni objekti v neposredni okolici hotela vabijo na prijetno preživljanje aktivnega oddiha in izvedbo rekreativnih in športnih priprav.

Kontakt info