Adrenalinski park Storž

Adrenalinski park Storž

Adrenalinski park

Adrenalinski park Storž se nahaja od 8 do 24 m visoko med krošnjami dreves, in smo tako najvišji adrenalinski park v Sloveniji. Goste krošnje bodo v vročih, sončnih dneh, zelo olajšale vaše adrenalinske podvige, saj vas bodo obvarovale pred sončnimi žarki. Ponujajo vam nekaj več kot 19 različnih višinskih izzivov in 3 težavnostne kroge:

Rumeni krog: Je najkrajši in primeren tudi za mlajše otroke, ki si želijo adrenalinske dogodivščine, zelo primeren tudi za popestritev rojstnega dne.
Rdeči krog: Je daljši kot rumeni krog in vsebuje enako nalog kot modri krog (le da so te nekoliko krajše). Naloge ponujajo številne izzive, kjer boste lahko preizkusili svoje ravnotežje in spretnost, roke pa bodo na račun tega manj trpele.
Modri krog: Je najzahtevnejši in najdaljši, vsebuje tudi bolj zahtevne izzive, ki tudi najbolj pogumnih ne bodo pustile ravnodušnih.

Najvišja orjaška gugalnica, visoka kar 21 m in res nikogar ne pustu ravnodušnega. Poskrbi za pravšnjo mero adrenalina in vsekakor vam ne bo žal. Steber poguma je najvišji (12 m) steber poguma, ki je še posebej primeren za teamska oz. skupinska srečanja. Na vrh stopijo le najbolj pogumni, vendar pa se z dobro podporo skupine vse da. Program je 100% varen, za kar pa dodatno skrbijo tudi vrhunsko usposobljeni inštruktorji.

Kontakt info