Adrenalinski park Bohinj

Adrenalinski park Bohinj

Adrenalinski park

Adrenalinski park v Bohinju je postavljen pri Hostlu Pod Voglom tik ob Bohinjskem jezeru.

Adrenalinski park v Bohinju je poligon na višini od 8 do 14m, sestavljen iz različnih nalog, ki jih je možno premagovati individualno ali skupinsko. Pod nadzorom izkušenega in profesionalno izučenega inštruktorja adrenalinskega parka, boste imeli priložnost izkusiti čisto nove in nenavadne situacije.

V sklop in ceno programa na adrenalinskem parku v Bohinju spada tudi Orjaška gugalnica. Adrenalinski park v Bohinju je poleg individualnim gostom namenjen tudi zaključenim skupinam – šolskim skupinam, kolektivom v podjetju in športnim ekipam. Ker se na adrenalinskem parku naloge premagujejo v parih, to močno vpliva na kohezivnost v skupini in izboljšuje medsebojne odnose.

Adrenalinski park v Bohinju je namenjen odraslim, otroci naj bi se vadbe na adrenalinskem parku udeležili po enajstem letu z vsaj 150 cm telesne višine. Izvajanje različnih nalog in premagovanje ovir 8m nad tlemi predstavlja popolnoma nov način zabave. Poleg zabave, pa ima adrenalinski park tudi izredno pozitiven učinek na koordinacijo – predvsem na občutek za ravnotežje.

Po opravljenih nalogah se vam bo prav gotovo močno dvignila samozavest, saj boste med izvajanjem nalog premagali notranji strah pred višino.